Za stanovništvo

Toyota osiguranje

Najbolji uslovi Kasko osiguranja za sve vozače Toyota vozila

Kao što vlasnici Toyota vozila svojim izborom prestižnog japanskog brenda pokazuju da prepoznaju vrhunski kvalitet proizvoda, tako je i kompanija TOYOTA Srbija svojim izborom WIENER STÄDTISCHE osiguranja za oficijelnog partnera pokazala da prepoznaje pouzdanost i kvalitet usluga koji stoje iza jednog od dokazanih lidera na domaćem tržištu osiguranja. Zajedničkim snagama, TOYOTA Srbija i WIENER STÄDTISCHE osiguranje, lansirali su potpuno novu uslugu na našem tržištu namenjenu isključivo vlasnicima Toyota vozila – TOYOTA OSIGURANJE!

Toyota osiguranje je ekskluzivni paket osiguranja koji svim vlasnicima Toyota vozila omogućava da po najboljim uslovima na našem tržištu zaključe KASKO osiguranjei obezbede sigurnu, brzu i kvalitetnu zaštitu svog vozila u svim ovlašćenim prodajno – servisnim mestima Toyote.

Osim uštede dragocenog vremena, jer su Vam na istom mestu omogućeni i vozilo vrhunskog kvaliteta i najbolja zaštita od mogućih neželjenih situacija, kupovinom TOYOTA OSIGURANJA ostvarujete i brojne pogodnosti, kao što su:

1. Novo vozilo u slučaju totalne štete u prvoj godini

Tokom prve godine, u slučaju krađe vozila, na primer, TOYOTA OSIGURANJE isplaćuje vrednost novog automobila bezamortizacije, odnosno, neće Vam se umanjiti vrednost vozila naosnovu starosti, pređene kilometraže itd.

2. Maksimalni bonus od 50% popusta nakon 3 godine,sa zaštićenim bonusom kod prve štete

Nakon prve godine bez ostvarene štete ostvarujete pravo na 15%bonusa, nakon druge još 15%, a nakon treće još 20%, što značida već u četvrtu godinu ulazite sa maksimalnih 50% bonusa! Ostvarivanjem maksimalnog bonusa ostvarili ste pravo i nazaštićeni bonus kod prve štete, što znači da nakon prvog štetnog događaja, bez obzira na visinu štete, ne gubite bonus već Vam ostaje maksimalnih 50%.

3. Do 5 dana zamensko vozilo

Ukoliko Vam se auto nalazi na popravci dobićete zamensko vozilo.

4. Lako i brzo podnošenje odštetnih zahteva – One Stop Shop

U slučaju štetnog događaja, sve potrebne radnje u ostvarivanju Vašeg osiguranja – od prijave štete i podnošenja zahteva, prekoplaćanja učešća, do popravke vozila, završavate na jednom mestu, tj. u bilo kom Toyota ovlašćenom servisu.

5. Posebni uslovi kod procene štete kod polovnih Toyota vozila

Prilikom nastanka delimične štete koristimo najniže stope amortizacije po katalogu AMSS-a, što znači da je mogućnost proglašenja totalne štete manja nego po regularnom obračunu. Drugim rečima, prilikom velike štete na polovnom vozilu mnogo je veća šansa da Vam se popravi auto nego da se proglasi totalna šteta.

6. Brza isplata štete

7. Članstvo u Wiener Klubu sa mnoštvom pogodnosti 10% popusta na Wiener Städtische neživotna osiguranja* (putno, pomoć na putu, osiguranje kuće i stana…), popusti kod partnera Wiener Kluba na njihove usluge i proizvode.
*osim za osiguranje od autoodgovornosti

8. Sezonske akcije sa mnoštvom poklona za sve Toyota klijente

Svi sadašnji i budući vlasnici Toyota vozila svoje TOYOTA OSIGURANJE mogu brzo i lako zaključiti na ovlašćenim prodajno-servisnim mestima Toyote.

Info telefon za kasko osiguranje Toyota vozila:
011 220 9805
radnim danom: 08 – 20h; subotom: 09 -14h
www.toyota.rs 

EKSKLUZIVNA PONUDA WIENER STADTISCHE OSIGURANJA ZA TOYOTA VOZAČE KROZ DOPUNSKO PREMIUM TOYOTA OSIGURANJE

NOVO VOZILO U ZAMENU ZA NOVO VOZILO? PREMIJA!

PREMIUM TOYOTA osiguranje omogućava:

  • Novo vozilo u slučaju totalne štete ili krađe vozila starosti do 5 godina!
  • mogući bonus od 50% već nakon 3. godine sa zaštitom od malusa kod prve štete
  • posebno povoljne uslove procene štete
  • lako i brzo podnošenje odštetnih zahteva u TOYOTA servisu
  • popravke sa isključivo originalnim TOYOTA rezervnim delovima
  • zamensko vozilo do 5 dana u jednoj godini osiguranja.

Za slučaj krađe ili totalne štete, sa PREMIUM TOYOTA osiguranjem možete osigurati Vaše automobile do 5 godina starosti.

U tom slučaju dobijate novo TOYOTA vozilo u novonabavnoj vrednosti osiguranog vozila, umanjenoj samo za iznos ugovorenog učešća u šteti i ostatka vrednosti u slučaju totalne štete.

* Ovo osiguranje se ne može ugovoriti sa kupcima koji kupovinu finansiraju putem lizinga ili kredita banaka sa obaveznom vinkulacijom.