Za stanovništvo

Misija, vizija i vrednosti naše kompanije

Misija

Misija Wiener Städtische osiguranja je da obezbedi finansijsku sigurnost kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Zalažemo se za stabilnu i stručnu zaštitu od rizika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da se približimo klijentima. Smatramo da je naša dužnost da štitimo ono što im je važno.

Vizija

Želimo da korisnicima usluga osiguranja uvek budemo prvi izbor i da nas naši klijenti, poslovni saradnici, akcionari i šire okruženje vide kao stabilnog i pouzdanog partnera. Težimo da budemo lider na srpskom tržištu osiguranja i da konstantno doprinosimo rezultatima Vienna Insurance grupe, vodeće grupacije u oblasti osiguranja u Austriji, Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Naše vrednosti

Imajući u vidu da se radi o međunarodnoj osiguravajućoj grupaciji, VIG je svestan svoje odgovornosti koju ima ka klijentima, zaposlenima, akcionarima, poslovnim partnerima i društvu uopšte. Kroz svoje aktivnosti, VIG Grupa podržava napore za promociju održivog ekonomskog i socijalnog razvoja u svim zemljama u kojima posluje. Naš odnos prema interesnim grupama u svakoj zemlji se bazira na iskrenosti i održivosti na osnovu sledećih vrednosti

• RAZLIČITOST

Različitost je ključna vrednost našeg poslovanja. Ona se zasniva na pripadnosti Vienna Insurance grupi. Zahvaljujući bogatom lokalnom iskustvu, razmeni znanja, ideja i kulturnih nasleđa unutar grupe sposobni smo da na potrebe klijenata i okruženja adekvatno odgovorimo.

• POSVEĆENOST

Uvek smo na raspolaganju klijentima. Maksimalno smo im posvećeni i razumemo njihove potrebe.

• ODGOVORNOST

Odgovorno ispunjavamo obaveze prema klijentima, poslovnim partnerima i lokalnoj zajednici i gradimo odnose zasnovane na savesnom radu i poštovanju.