Za stanovništvo

O nama

Wiener Städtische Osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group, lidera u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka.

Vienna Insurance Group posluje u 25 zemalja i ima 25.000 zaposlenih. Samo tokom 2016. godine naša grupacija je zabeležila skoro 9,1 milijardu evra premije.

Kombinacijom ekonomske snage, stručnosti i znanja na tržište smo doneli potvrđen kvalitet i sigurnost, što nam je obezbedilo poziciju u vrhu u životnom osiguranju, dok se sa ukupnim portfoliom proizvoda nalazimo među vodećim osiguravajućim kompanijama na domaćem tržištu.

Misija kompanije je od početka bila stvaranje i razvijanje kulture osiguranja i pružanje usluge čiji kvalitet odgovara savremenim svetskim standardima poslovanja. Stoga  razvijamo proizvode koji su u skladu sa konceptom evropskog modernog osiguranja i prilagođavamo ih potrebama i uslovima domaćeg tržišta.

Preko 1.000 naših zaposlenih, u više od 40 prodajnih mesta širom Srbije, predstavlja podršku našim klijentima i svima onima koji žele život bez brige.

U skladu sa visokim standardima zaštite svojih klijenata koje primenjuje celokupna Vienna Insurance Group, Wiener Städtische osiguranje sprovodi ozbiljnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u svom portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima. Na ovaj način trudimo se da svojim klijentima obezbedimo dodatnu zaštitu i sigurnost.