Za stanovništvo

Skin Lab

Popust od 15% na sve usluge za vlasnike:

Popust se ne obračunava na usluge koje su već na popustu ili na akciji.

SKINLAB Beauty centar nudi laserske tretmane lica i to: uklanjanje ožiljaka, akni, kapilara, ožiljaka od akni; lasersko podmlađivanje lica, lasersko uklanjanje tetovaža kao i lasersku epilaciju za muškarce i žene.

Ovaj fenomenalni salon u ponudi ima još jedan laserski tretman lica, najnoviji na tržištu, a to je karbonski piling koji ne prestaje da oduševljava, a za osmeh kakav ste oduvek želeli tu je i lasersko izbelijvanje zuba.

Pored laserskih tretmana, u ponudi su i anticelulit programi, kao što su kavitacija, RTL tretmani, vacuslim48, anticelulit masaže. Da bi ponuda bila kompletna tu je i relax i deep relief masaža koje se obavljaju u sobi sa mandalom. Ova masaža, mandala i muzika su pravi izbor za opuštanje vašeg uma i tela.

Nešto što je potpuno novo u našem salonu jesu tretmani sa preparatima od KONOPLJE, koji su 100% prirodni, a pored toga, nudimo vam ove preparate i za kućnu negu.

Čitav salon organizovan je tako da klijenti mogu da uživaju u različitim tretmanima: pored prethodno navedenih u ponudi su i pedikir i manikir, depilacija kao i sasvim nova metoda uvijanja trepavica posle koje one postaju gušće i duže – Lash Lift.

Takođe, u ponudi je i tretman lica ultrazvučnom spatulom uz serume sa Tajlanda koji se biraju na osnovu Vaše kože. Kozmetički preparati koji se koriste prilikom ovog tretmana su prirodni, puni vitamina i minerala koji pozitivno utiču na kožu.

U odličnoj atmosferi, prijatnom ambijentu, ljubazan i nasmejan tim Skin Laba će se pobrinuti za Vaše lice i telo, pružiti Vam dodatne informacije o tretmanima uz šoljicu kafe.

Misija ovog salona jeste da svaki klijent izađe zadovoljan jer su nam pozitivne povratne informacije veoma važne. Upravo iz tih razloga se trudimo oko svakog klijenta i posebnu pažnju pružamo savetima o tretmanima. Oprema sa kojom radimo je nove generacije svetske tehnologije, ambijent je prijatan i osvetljen, muzika je tu da vas opusti, a osoblje je uvek nasmejano i ljubazno – sve ovo čini Skin Lab jedinstvenim salonom koji morate posetiti.

Kontakt informacije

E-mail: skinlabcentar@gmail.com

Website: http://www.skinlab.rs

Lokacije

  • Skin Lab

  • Bulevar Oslobođenja 155, 21000 Novi Sad

  • +381 65 8554399

Galerija