Za stanovništvo

Total Insurance

Mesečna premija već od 14 evra omogućava lečenje najtežih bolesti i pokriće putnih troškova i smeštaja do 1.000.000 evra godišnje, posredstvom  mreže Best Doctors koja obuhvata bolnice u više od 40 zemaljaU isto vreme, osiguranjem života štedite za budućnost Vašeg deteta.

Total Insurance je osiguranje koje Vam omogućava da svom detetu pružite dugotrajnu sigurnost. Do 19. godine života, Vaše dete će biti obezbeđeno osnovnim paketom osiguranja koje ima štedni karakter, a po isteku ovog perioda Total Insurance prerasta u osiguranje života. Sa navršenih 20 godina života osiguranika, ostvaruju se glavne prednosti: akumuliranim sredstvima može se raspolagati na najrazličitije načine.

Ukoliko se odlučite da matične ćelije svoje bebe sačuvate u CryoSave porodičnoj banci matičnih ćelija odobren Vam je popust od 160 evra za uslugu čuvanja matičnih ćelija, i najpovoljnija ponuda za paket Wiener Städtische životnog osiguranja – Total Insurance + Wiener Stӓdtische Best Doctors. Potencijal koji imaju matične ćelije i stručnost najboljih svetskih doktora daju Vam za pravo da bezbrižno gledate na budućnost svoje dece.

Ako ugovor zaključite odmah po rođenju deteta, po isteku 20 godina, Vaše dete stiče mogućnost da na jednostavan način stečeni kapital iskoristi za svoje potrebe, bilo da ih uloži u životno osiguranje, rentu, za školovanje, podigne ih kao keš, ili napravi za sebe najbolju kombinaciju ponuđenih mogućnosti.

Posebne  pogodnosti koje ostvarujete ovim osiguranjem su i:

  • oslobađanje od plaćanja premije u poslednjoj godini osiguranja
  • članstvo u Wiener Klubu koje Vam pruža brojne popuste

Saradnjom Wiener Stӓdtische osiguranja i vodeće banke matičnih ćelija CryoSave, omogućena Vam je ušteda od 160 evra na deponovanje matičnih ćelija, kao i najpovoljnija ponuda za Total Insurance osiguranje : mogućnost ugovaranja Total Insurance osiguranja sa minimalnom godišnjom premijom od 90 evra (ukoliko se uz osnovno osiguranje ugovori i Wiener Stӓdtische Best Doctors zdravstveno osiguranje)

Na ovaj način osiguraćete zdravlje Vašeg deteta. S obzirom na izuzetan potencijal matičnih ćelija u regeneraciji oštećenih tkiva i organa, u slučaju oboljenja možete ih iskoristiti i time značajno povećati mogućnost ozdravljenja.

CryoSave, član Esperite grupacije, osnovana je 2000. godine i danas je vodeća i najveća porodična banka matičnih ćelija u Evropi sa preko 280.000 sačuvanih uzoraka. Roditelji širom sveta i medicinska javnost uveliko prepoznaju naš profesionalizam i stručnost, a naše usluge su već dostupne u preko 40 zemalja na tri kontinenta.


Cryo-Save Serbia d.o.o.
Tel: +381 11 7850 515
http://www.cryo-save.com/rs

Wiener Stӓdtische Best Doctors

Dopunsko osiguranje Wiener Stӓdtische Best Doctors je proizvod osiguranja zdravstvene zaštite koja pokriva trošak lečenja težih oboljenja, uključujući putne i smeštajne troškove, do osiguranog iznosa i pojedinačnih limita. Proizvod je određen za specifična, teška oboljenja čije skupo i specijalizovano lečenje nedovoljno pokriva većina planova zdravstvenog osiguranja. Ugovara se na isti period kao i ugovor o osiguranju života. Osigurane su sledeće bolesti i medicinski postupci: tretman kancera, koronarna bajpas hirurgija, zamena srčanog zaliska, donacija organa/transplantacija tkiva i neurohirurgija. Dopunsko osiguranje  Vam obezbeđuje do 1.000.000 € godišnje, a 2.000.000 € za ukupno vreme trajanja osiguranja. Na ovaj način otvorena su Vam vrata najmodernijih i najuspešnijih bolnica širom sveta. Saznajte više

Wiener Stӓdtische Best Doctors osiguranje pokriva i troškove nastale transplantacijom matičnih ćelija iz koštane srži.

Primer Total Insurance paketa osiguranja, za sve korisnike CryoSave usluga

Dete starosti do godinu dana  

Osiguranje života
Godišnja premija90 €
Ukupno ulaćena premija*1.710 €
Trajanje osiguranja20 godina
Osigurana suma**1.809 €

* Klijent ne plaća poslednju godinu osiguranja

** Osigurana suma se uvećava za pripisanu dobit

Best Doctors
Godišnja premija73,29 €
Maksimalna osigurana suma po godini osiguranja1.000.000 €
Maksimalna osigurana suma za ceo životni vek2.000.000 €
Bolnički dan100,00 €
Limit za troškove lekova u Srbiji50.000 €

Uz ovo osiguranje, samo za lica starija od 14 godina, moguće je ugovoriti: Osiguranje lica od posledica nesrećnog slučaja (nezgode), Osiguranje lica za slučaj smrti usled nezgode, Osiguranje lica za slučaj hirurških intervencija, a Osiguranje Wiener Städtische Best Doctors od rođenja osiguranika.