Za stanovništvo

Kalkulator kasko osiguranja

Kasko osiguranje ne može da spreči oštećenje na Vašem automobilu, ali može da pomogne da se otklone posledice štete i vozilo vrati u prethodno stanje. Ako u saobraćaju oštetite vozilo druge osobe, Vaša odgovornost je pokrivena polisom osiguranja od autoodgovornosti, ali ako je oštećeno Vaše vozilo – rešenje je kasko osiguranje.

Više o informacija o kasko osiguranju možete saznati ovde, dok u nastavku možete da se informišete o visini premije kasko osiguranja za svoje vozilo, pomoću jedinstvenog kalkulatora kasko osiguranja.

AKCIJA!

Svim novim ugovaračima kasko osiguranja, bilo da su fizička ili pravna lica, Wiener Städtische osiguranje odobrava popust u visini od 10% na iznos premije kasko osiguranja za sve marke putničkih vozila novonabavne vrednosti do 60.000 EUR.

Ukoliko se uz kasko osiguranje istovremeno zaključi i osiguranje od autoodgovornosti, omogućavamo dodatnih 5% popusta na premiju kasko osiguranja.

Promotivni period traje do 30. juna 2021. godine.

Popust na obračunati iznos kasko premije ostvarujete u prodajnim mestima Wiener Städtische osiguranja prilikom zaključenja ugovora.

Kasko kalkulator