Za stanovništvo

Osiguranje života

Uložili ste u svoje poslovanje mnogo znanja, truda, energije, novčanih sredstava. Izgradili ste poslovni prostor, proizvodne hale, kupili najsavremenije mašine, ali opstanak u savremenim tržišnim uslovima mogu Vam obezbediti samo zadovoljni i lojalni zaposleni, koji čine oslonac Vašeg poslovanja.

U uslovima kada je Vaša kompanija izložena neizvesnostima i velikim izazovima na tržištu, mi Vam kroz svoje programe životnog osiguranja možemo obezbediti da zaštitite svoje poslovanje na više načina:

  • Nagradite svoje zaposlene za pokazane rezultate tako što ćete im zaštititi porodicu u trenucima finansijske nesigurnosti.
  • Zahvalite im na lojalnosti i obezbedite im sigurnost u penzionerskim danima.

Mislite na sebe i svoje najbliže. Wiener Städtische osiguranje može biti Vaš oslonac kada je najteže. Kombinacijom svoje ekonomske snage i izuzetnog razvojnog potencijala nudimo svojim klijentima profesionalnu uslugu. Koristeći znanje i iskustvo Vienna Insurance Grupe, a kvalifikovanost i stručnost svog tima, kreiraćemo poseban paket proizvoda koji će zaštiti Vas i Vaše poslovanje.