Za stanovništvo

Urban Fitness Hangar

Hangar je mesto za prevazilaženje sopstvenih granica, gde si svaki trening bliži svom cilju, prostor u kome je ego zabranjen a dobra energija obavezna. U multifunkcionalnom prostoru na preko 1000 kvadratnih metara održavaju se dve vrste grupnih treninga koji su zasnovani na poboljšanju funkcionalnosti našeg tela.Prioritet je pravilno izvođenje pokreta, a istovremeno radimo na poboljšanju svih segmenata fizičke pripreme:snage, eksplozivnosti, fleksibilnosti, balansa, koordinacije i izdržljivosti.

Svi grupni treninzi su pod stalnim trenerskim nadzorom. Pokušavamo da sve treninge koncipiramo tako da svi aktivno rade prilagođeni trenutnoj fizičkoj spremi. Vežbe za početnike se modifikuju u zavisnosti od njihovog predznanja, utreniranosti i fizičke spreme.

BOOTCAMP \CT WOD \ HIIT su treninzi visokog intenziteta ,fokusirani na savlađivanje sopstvenih nemogućnosti kroz funkcionalni trening. Treninzi su bazirani na principu kondicije i snage, a primenjuju se metode kružnog treninga, treninga po stanicama i intervalnih treninga.

TARGET STRENGTH su treninzi fokusirani na određenu grupu mišića za taj dan. Radi se izolacija specifične mišićne grupe radi povećanja snage, oblikovanja i zatezanja. Trening je odličan za dame koje žele izvajano lepo telo i muškarce koji žele da napreduju u snazi.

Visina popusta: 20% na sve usluge

Adresa: Oblakovska 61A (SteCo Magacin), 11000 Beograd

Mob: +381 64 999 94 91

E-mail: ufhangar@gmail.com

Website: http://ufhangar.com/

Napomena: Popust se ne obračunava na usluge koje su već na popustu ili na akciji.

Prethodna strana