Za stanovništvo

How2Fit

How2Fit je prva dostava celodnevnih, zdravih obroka u Srbiji!

How2Fit koncept štedi vaše vreme i energiju, a pritom pomaže u ostvarivanju vaših ciljeva, bilo da su oni mršavljenje, održavanje kilograma ili povećanje mišićne mase. Ovaj koncept podrazumeva dostavu celodnevnih, zdravih obroka na teritoriji Novog Sada i Beograda u vreme koje kupac želi i na adresu koju odredi. Mi se brinemo da ishrana naših kupaca bude izbalansirana i da sadrži sve neophodne vitamine i minerale, kako bi imali dovoljno energije tokom celog dana.

Vlasnik kompanije How2Fit od januara ove godine je Nemanja Milović, personalni i kondicioni trener, nutricionista i profesor predavač na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Osoba koja je upućena u sve aspekte zdravog života i pravilne ishrane i koja kontinualno radi na unapređenju i usavršavanju ovog koncepta.

U našoj ponudi se nalazi osam paketa, među kojima ćete sigurno pronaći najbolji baš za vas: ExpressDetox, SoftDetox, How2Reduce, How2Balance, How2Sport, How2Basic, How2Personal i How2Gym. A ukoliko niste sigurni koji paket vam najviše odgovara, možete da poručite probni paket.

How2Fit, jer mi imamo zdrav odgovor!

Kontakt informacije

E-mail: office@how2fit.rs

Website: https://how2fit.rs/

Lokacije

  • How2Fit

  • +381 (66) 62 22 062

Galerija