Za stanovništvo

Fizio Gym

Posvetite sebi nekoliko časova nedeljno.

Vežbajte po povlašćenim cenama u fitnes studiu FIZIO GYM!

Poseban popust od 10% na paket individualnih treninga za vlasnike:

Fizio Gym je fitnes studio koji u protekle četiri godine predano i uspešno pruža uslugu individualnih treninga deci i odraslima, sportistima i rekreativcima, kolegama iz istih korporacija te još mnogima koji su odlučili uložiti vreme u sebe i u svoje zdravlje.

U veoma prijatnom ambijentu, sertifikovani treneri Fizio Gym-a u saradnji sa vrhunskih fizikalnim terapeutima, čine sve kako bi, zajedno uz Vašu volju i predanost, kroz psihofizičke promene unapredili i poboljšali kvalitet  Vašeg života, a time i sudelovali u stvaranju srećnije budućnosti.

Fizio Gym broji više desetina stalnih članova od kojih su veliki broj porodice, deca u razvoju, individue koje se oporavljaju od nekih povreda te oni koji prosto žele da ožive svoje telo, da spavaju i kreću se bez bola i obogate svoj sedentarni način života.

Dobrodošli ste da nas posetite i sami se uverite zašto su naši članovi došli do nas sa nečijom preporukom, a ne putem reklame. Uz Wiener klub kartice i kartice Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja ostvaricete poseban popust od 10% na paket individualnih treninga u nasem fitnes studiju.

Posvetite sebi nekoliko časova nedeljno, Vaš um i Vaše telo to zaslužuju!

Kontakt informacije

E-mail: fiziogym@gmail.com

Website: http://fiziogym.rs/

Lokacije

  • Fizio Gym Vračar

  • Baba Višnjina 20, Beograd

  • 063 8898 465

Galerija