Za stanovništvo
English
Classic osiguranje

Classic osiguranje

Svi volimo da se osećamo sigurno i zbrinuto, ali život je pun neizvesnosti. Svet oko nas se ubrzano menja, a rizici po naše zdravlje i život se uvećavaju.
Zato je važno da na vreme mislimo o budućnosti. Uplaćujući životno osiguranje umanjićemo posledice od neželjenih dešavanja, pametno investirati svoj novac i osigurati sebi miran san.

Classic  osiguranje je mešovito osiguranje života, koje Vam pruža istovremeno i mogućnost štednje za budućnost i životno osiguranje u slučaju smrti, kako biste bili sigurni da će u neželjenoj situaciji članovi Vaše porodice biti zbrinuti. 

"

Istovremeno i štedite, i život Vam je osiguran.

"

Classic osiguranjem štedite novac za zrelije godine i stvarate kapital sa kojim ćete se osećati sigurnije.

Uz ovo osiguranje mogu se dodatno ugovoriti i Wiener Städtische Best Doctors, Dopunsko osiguranje za slučaj hirurških intervencija, Osiguranje od nastupanja težih bolesti, i Osiguranje od nezgode.

"

Uz ugovaranje dopunskog osiguranja za slučaj smrti usled nezgode, korisnik osiguranja dobija duplu osiguranu sumu ukoliko nastane osigurani slučaj, ili trostruku osiguranu sumu ukoliko se ovo dopunsko osiguranje ugovori još jednom.

"