Za stanovništvo
English

Za NOVE klijente koji zaključe godišnje životno osiguranje

Život bez brige nije više san. Trudimo se da Vas i Vaše najmilije zaštitimo od neželjenih rizika koje život nosi, ali i da Vas obradujemo pogodnostima koje je Wiener Klub pripremio za Vas.

Pored mogućnosti da kupujete robu i usluge uz popuste od 5% - 30% u mreži naših partnera i standardnih 10% popusta na polise iz kategorije neživota, Wiener Klub Vas nagrađuje i dodatnim poklonom i osiguranjem.

wiener.klub.sajt.ilu.1600x630.unutrasnje.v23

Ukoliko zaključite novi ugovor o životnom osiguranju* sa godišnjom premijom od najmanje 1.200 EUR u dinarskoj protivvrednosti, na poklon dobijate:

Poklon polisa osiguranja nezgode u vrednosti od 3.000 RSD:

Ovom polisom klijent će zaštiti sebe ili najbliže članove porodice u slučaju najtežih gubitaka – smrti ili trajnog gubitka radne sposobnosti.

*uzimaju se u obzir svi ugovori osim proizvoda Riziko osiguranje sa opadajućim osiguranim sumama, Privremena lična renta i Porodični sef.

 

 I to nije sve! Pored poklon polise članstvom u Wiener Klubu ostvarujete i:

  • 10% POPUSTA NA NEŽIVOTNA OSIGURANJA (Imovinsko, Putno, Kasko i Osiguranje lica od nezgode, izuzev polise Autoodgovornosti i DZO)
  • DO 30% POPUSTA KOD WIENER KLUB PARTNERA (trgovinski lanci, zdravstvene i hotelske ustanove, sportsko - rekreativni centri, restorani, prodavnice igračaka, prodavnice auto-opreme...)

Celu listu Wiener Klub partnera i popusta pogledajte ovde.

Wiener Klubu članovi dobijaju više, a kada imate još neko naše osiguranja, pogledajte koje poklone i pogodnosti možete još da ostvarite: