Za stanovništvo

Putna asistencija preko mobilne aplikacije

13.06.2018.

Ovog leta svi građani koji putuju sa polisom Wiener Städtische putnog osiguranja, tokom putovanja i boravka u inostranstvu brzo i efikasno mogu dobiti pomoć preko mobilne aplikacije GSB.

Putna asistencija preko mobilne aplikacije

Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti preko „Google Play“ i „App“ prodavnica, a za komunikaciju sa asistentskom kućom neophodna je samo WiFi veza sa internetom.

Na ovaj način Wiener Städtische osiguranje omogućilo je korisnicima svojih usluga da besplatno, brzo i jednostavno stupe u kontakt sa međunarodnom asistentskom kućom GSB i dobiju savete i informacije gde se mogu obratiti za pomoć. Komunikacija sa operaterima asistentske kuće odvija se u formi chata preko aplikacije, a ukoliko bude neophodno operateri će i telefonom kontaktirati klijenta. Kontakt sa operaterima preko mobilne aplikacije omogućen je 24 časa dnevno.

Aplikacija GSB koristi se uspešno u nekoliko evropskih zemalja u kojima posluje Vienna Insurance Grupa, vodeća austrijska osiguravajuća kompanija i lider na tržištu osiguranja u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Wiener Städtische osiguranje deo je VIG-a i na ovaj način želi da unapredi uslugu putne asistencije i omogući korisnicima usluga da korišćenjem modernih tehnologija, brzo i lako dobiju pomoć u inostranstvu. Cilj kompanije je da razvijanjem ove, ali i brojnih drugih digitalnih inicijativa unapredi zadovoljstvo svojih klijenata i pozicionira se kao jedan od lidera u oblasti inovacija u osiguranju.