Za stanovništvo
English

Novo prodajno mesto u Mladenovcu

13.04.2017.

Prodajno mesto AXA Osiguranja u Mladenovcu postalo je deo WSO sistema

Novo prodajno mesto u Mladenovcu

Od 01.12.2016. godine Vienna Insurance grupacija (VIG) zvanično je vlasnik AXA Osiguranja. Kako u  Srbiji VIG uspešno posluje kroz kompaniju Wiener Städtische Osiguranje (WSO),  AXA Osiguranje je u procesu integracije u WSO.

U skladu sa tim, početkom februara prodajno mesto AXA Osiguranja u Mladenovcu postalo je deo WSO sistema. Svi ugovori koje je ova kompanija potpisala pre nego što je zvanično postala deo WSO ostaju na snazi pod istim uslovima, sa istim pravima i pogodnostima do isteka trajanja osiguranja, a WSO preuzima sva prava i obaveze prema svim AXA klijentima.

Kao svaki dobar komšija, WSO povodom otvaranja novog prodajnog mesta u Mladenovcu svim stanovnicima ove opštine koji donesu reklamni flajer daje popust od 10% na sledeća osiguranja:

  • za fizička lica – osiguranje kuća, stanova, stvari i članova domaćinstava;
  • za pravna lica osiguranje od požara, provalne krađe i razbojništva, loma stakla i mašina, zemljotresa, osiguranje odgovornosti iz delatnosti;
  • putno osiguranje i
  • kasko osiguranje.

U slučaju da klijenti imaju bilo koje pitanje ili nedoumicu, mogu se obratiti na kontakt telefon 011 8240054. WSO nastavlja da radi na istoj adresi na kojoj je AXA Osiguranje radilo – Ulici Kralja Petra I 217. Radno vreme naše poslovnice je od 8 do 16 časova radnim danima.