Za stanovništvo
English

Do bezbrižnog putovanja i putnog osiguranja

13.06.2016.

U susret letnjoj sezoni godišnjih odmora i putovanja, kompanija Wiener Städtische osiguranje svojim klijentima je omogućila da po povoljnijim uslovima dođu do putnog osiguranja. U zavisnosti od perioda kupovine polise, klijentima su dostupni popusti u visini od 5%, 7% i 10%, koje mogu ostvariti i iz udobnosti svojih domova.

Do bezbrižnog putovanja i putnog osiguranja

Za sve one koji ovoga leta planiraju da svoje odmore provedu van granica Srbije, a žele da budu sigurni i bezbrižni u inostranstvu, kompanija Wiener Städtische pripremila je popuste za kupovinu putnog osiguranja. U zavisnosti od perioda kupovine polise, klijentima su dostupni sledeći popusti:

  • 5% od 10.06. do 15.07.2016.
  • 7% od 16.07. do 31.08.2016.
  • 10% od 01.09. do 30.09.2016.

Ova polisa putnog osiguranja može se kupiti u 40 gradova širom Srbije u kojima Wiener Städtische posluje, kao i u preko 100 partnerskih turističkih agencija kompanije ili u partnerskim bankama.

Za klijente koji vole da kupuju iz svoje fotelje, Wiener Städtische je omogućilo kupovinu polise i putem interneta. Na kompanijskom Webshop-u, koji se nalazi na internet adresi http://webshop.wiener.co.rs/, klijenti mogu obezbediti sebi zaštitu u slučaju neželjenih dešavanja u inostranstvu. Ukoliko je klijent krenuo na put, svoju polisu može obezbediti i kupovinom putem „pametnog telefona“. Važno je samo da se osiguranje ugovori pre napuštanja granica Srbije. U tom slučaju plaćanje se vrši karticom. Nakon što se uplata registruje u sistemu, klijent dobija potvrdu o ugovorenom osiguranju na imejl u roku od nekoliko sati. Ukoliko se desi nesrećni slučaj ili bolest, dovoljno je da klijent obavesti asistentsku kuću i navede broj sa polise osiguranja.

„Troškovi medicinske, putne i pravne asistencije su veoma visoki u inostranstvu, tako da kupovinom naše polise putnog osiguranja obezbeđujete sebi da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja navedene troškove platimo mi, umesto Vas. Naša polisa traje koliko i Vaša viza i osigurava Vas tokom trajanja putovanja i boravka u inostranstvu. U slučaju da Vaš zahtev za vizu bude odbijen, imate pravo na 100% povraćaja premije osiguranja. Ono što takođe karakteriše naše putno osiguranje je efikasna isplata šteta i brza reakcija u slučaju nastanka neželjene situacije, a na tržištu se izdvajamo i po tome što prilikom utvrđivanja štete izlazimo u susret klijentima, u njihovu korist,“ izjavila je Katarina Krstajić, Korporativni PR menadžer ove kompanije. „Polisa Wiener Städtische putnog osiguranja omogućiće Vam da putujete bezbrižno 24h, na svim kontinentima. Dovoljno je da spakujete u kofer naše putno osiguranje i možete da putujete sigurno.“