Za stanovništvo

Slušamo Vas

Potrebe i želje klijenata vodile su nas u osmišljavanju novih proizvoda, a slušajući Vaše utiske, primedbe i sugestije želimo da povećamo Vaše zadovoljstvo našom ponudom i saradnjom koju imate sa Wiener Städtische osiguranjem.

Vaše mišljenje nam je važno.

Ukoliko želite da podelite sa nama svoje mišljenje o kvalitetu naših usluga i o Vašoj dosadašnjoj saradnji sa nama, unapred Vam zahvaljujemo na izdvojenom vremenu.

U zavisnosti od toga da li želite da nam uputite prigovor, ili sugestiju i komentar, molimo Vas da u nastavku pogledate na koje sve načine to možete učiniti:

Biće nam zadovoljstvo i da lično porazgovaramo sa Vama, kako bismo zajednički pronašli rešenje, ukoliko postoji neki problem, ili ukoliko želite da nam prenesete svoje viđenje unapređenja naše saradnje.

Nadležni organ za nadzor poslovanja društva za osiguranje je Narodna Banka Srbije (Adresa: Nemanjina 17, 11000 Beograd; web sajt: www.nbs.rs), i Odlukom o načinu zaštite prava i interesa korisnika usluga osiguranja, koju je ova institucija donela 19. juna 2015. godine, uređen je bliže način podnošenja prigovora, kao  i postupanje osiguravajućeg društva po tom prigovoru.