Za stanovništvo
English

Društveno odgovorno poslovanje

Wiener Städtische osiguranje  posluje u skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja i primenjuje ih u svakodnevnom radu, kako prema svojim zaposlenima, kroz programe koji razvijaju njihova umeća i talente, tako i u odnosu sa klijentima, partnerima,drugim učesnicima iz delatnosti  osiguranja i najširom zajednicom.

Životna sigurnost i sigurnost životnih vrednosti pojedinca su naš posao. Ali, postoji i sigurnost životnih vrednosti gde prestaje naš posao, a počinje odgovornost koju mi svesno i dobrovoljno preuzimamo. To su one vrednosti koje živote svih nas u Wiener Städtische osiguranju, i pojedinaca u zajednici u kojoj poslujemo, čine lepšim, bogatijim, ispunjenijim i srećnijim. Mi zato sebe vidimo kao kompaniju koja je lider u stvaranju sigurnosti i očuvanju opštedruštvenih i univerzalnih vrednosti zajednice u kojoj gradimo i razvijamo svoj posao. 

Ovo su oblasti na koje smo se fokusirali u svom društveno odgovornom poslovanju:

volonteri

Wiener volonterski dan
Svesno svoje društvene odgovornost Wiener Städtische osiguranje je u oktobru 2011. godine pokrenulo projekat Wiener volonterski dan, sa ciljem da promoviše i podstiče učešće svojih zaposlenih u inicijativama koje unapređuju kvalitet života u lokalnoj zajednici.

ispravise

 
Sportski čas – Ispravi se!
Wiener Städtische osguranje, pokrenulo je akciju Sportski čas – Ispravi se! uz pomoć Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga i podršku Ministarstva omladine i sporta.

w

Wiener uz Srbiju
U okviru humanitarnog projekta "Wiener uz Srbiju" ukupno je donirano deset i po miliona dinara za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.

hrast

100 stabala za 10 godina
Povodom deset godina uspešnog poslovanja u Srbiji, kompanija Wiener Stӓdtische osiguranje je tokom 2013. godine u deset gradova Srbije posadila po deset novih sadnica drveća, u znak zahvalnosti sugrađanima za dosadašnju saradnju.

22

Wiener Städtische kolekcije savremene umetnosti
Iako se u svom poslovanju bavimo bazičnim pitanjem čovekove egzistencije, potrebom za sigurnošću, smatramo da nas posvećenost razvoju društva, obavezuje da se bavimo i sferama čovekovog kreativnog i umetničkog postojanja.